PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 323304
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]

Dlaczego Ted leży w szpitalu w pierwszym odcinku piątego sezonu? Co się z nim stało? To
ma jakiś związek z otruciem dzieciaka? Może coś przegapiłem oglądając czwarty sezon.

ocenił(a) serial na 10
unknow1

W 4. sezonie nie chciał podpisać czeku dla Skyler i próbował uciec, potknął się i walnął głową w szafkę.

ocenił(a) serial na 10
Kiken_

No własnie, jego upadek nie wyglądał groźnie, najwyżej rąbnął głową i stracił przytomność a w szpitalu wyglądał jakby przeżył wybuch bomby atomowej i był napromieniowany hehe

ocenił(a) serial na 10
unknow1

A dokładniej, to Skyler nasłała na niego, osiłków, poprzez prawnik Waltera. Po to, by zmusili go, do podpisania czeku, który dałby mu kasę, która z kolei uratowała by go, od kontroli podatkowej (coś w tym stylu). On nie chciał podpisać, próbował uciec, potknął się o dywan, upadł i wleciał w szafkę. Trochę to było komiczne, bo osiłkowie nawet go nie tknęli, tylko patrzyli jak się pokaleczył :D.

ocenił(a) serial na 10
unknow1

Aaaaa! Faktycznie :D Już pamiętam tą sytuację. Dzięki za przypomnienie.

ocenił(a) serial na 10
unknow1

Też miałem ten problem, teraz już kojarzę. :P

ocenił(a) serial na 10
unknow1

Ale swoją drogą, on uderzył tylko głową chyba, nie? To dlaczego na całym ciele ma pozakładane jakieś ochraniacze(nie mam pojęcia co to jest)? Trochę to nierealistyczne ;p

ocenił(a) serial na 10
hubert1088

nie znam się, ale pewnie uszkodził poważnie kręgosłup.

ocenił(a) serial na 9
hubert1088

Pomarańcze to śmiertelna broń.

wiesiek_madrala

hehehehehe :D

ocenił(a) serial na 10
unknow1

Od początku (a właściwie od reakcji Saula) było wiadomo, że Ted nie umarł tylko prawdopodobnie doznał poważnego urazu. Jestem zaskoczony powszechnym zdziwieniem, że nie wykitował.

belothar

Ja nie byłam zaskoczona faktem,że Ted żyje :) Tak myśłam,że "tylko" mocno się poturbuje tym upadkiem :)

ocenił(a) serial na 10
Gianna_2

;) Natknąłem się na wiele opinii w necie (znalazłem nawet teorie, według której Gus żyje) i mnie to trochę zdziwiło.

belothar

Też spotkałam się z teoriami,że Gus przeżył ten wybuch o_O

ocenił(a) serial na 10
Gianna_2

Serial jest nieprzewidywalny, ale to już byłby za duży odlot, nie sądzisz? :)

belothar

Masz rację,to byłby zdecydowanie za duży odlot :) Pomysł ze zmarchwystaniem Gusa byłby już rodem z Mody na sukces,gdzie każdy tam wychodzi cało z najgorszych wypadków i chyba ma po dziesięć żyć :D

Myślę,że w Breaking Bad tego nie zrobią.

ocenił(a) serial na 10
belothar

jesli serial chce sie trzymac jakiekolwiek realizmu, przezycie Gusa w ogole nie wchodzi w gre. Zaden czlowiek nie bylby w stanie tego przezyc XD co do Teda natomiast ja rowniez obstawialem, ze po prostu wykitował. W sensie - nikt nie lubił jego postaci, bardzo irytowała etc i to był taki mały bonusik od scenarzystów: najbardziej randomowa i durna smierc ever. Wlasciwie to chciałem, zeby tak sie stało, ale skoro zyje, to mam nadzieję, że Walt tego nie zostawi :)

bini0l

Również nie lubię Teda,spodziewałam się jednak,że przeżyje ten upadek, ale mam nadzieję,że Walt tego tak nie zostawi ;)

Gianna_2

oczywiście że nie zostawi. Po 1 odcinku sezonu widać że Walt już na maxa idzie w bandyterkę, stał się zimnym i zdecydowanym na wszystko gangusem więc kwestia uciszenia Teda jest kwestią czasu :)

ocenił(a) serial na 10
bini0l

Ja właśnie spodziewałem się tego, że może zostać sparaliżowany. Praktycznie jego postać już żadnej roli nie odegra bo co może zrobić człowiek, który musi jeść przez rurkę? ;)

ocenił(a) serial na 10
Znakomajkowity

Hector zrobil duzo : D

ocenił(a) serial na 9
bini0l

Dokładnie. Dzwoneczek to śmiertelna broń.

ocenił(a) serial na 10
wiesiek_madrala

http://www.youtube.com/watch?v=DwzDqN7foyI

ocenił(a) serial na 9
unknow1

http://fesignerd.files.wordpress.com/2011/12/tb.jpg